ИЗИСКВАНИЯ ЗА ДОНОРА

  1. Изисквания за донор:

    Изискванията за донор са да бъде здрав, да води здравословен до нормален начин на живот, възрастовата граница да е до 35 годишна възраст и най- вече да бъде с позитивна енергия.

    Всеки донор, който ще срещнете тук е със събрани, проверени данни и отговори на въпроси, с които да ви помогнем да намерите най- подходящият за Вас.

    Във всеки един профил ще се запознаете със следната информация:

    Раса

    Цвят на очи

    Цвят на коса

    Компактна информация за родителите

    Килограми

    Негов ръкопис

    Ръст

    Кръвна Група

    Образование и други

    Кои са нашите донори?

    Те са студенти, хора, които искат да направят добро и бащи със семейства, които знаят какво щастие е да имаш дете и искат да помогнат в реализирането на една прекрасна мечта.

    Необходими изследвания:

    Микробиология

    Спермаграма

    Вирусология

    HIV:Anti- HIV-1,2

    Хепатит B

    Хепатит C

    Сифилис

    Уринен анализ, който проверява за наличието на хламиди

    Генетични тестове

    И не на последно място, добро настроение и харизмата, която трябва да притежават

    След получените резултати- могат да станат дарители на генетичен материал за вашето бъдеще

    Какви мерки се взимат, за да намалим риска от наследствено предавани генетични мутации?

    При всяка бременност има малък риск от раждане на дете с вродено заболяване, а в някои случаи това може да се окаже наследствено. Донорите се подлагат на задълбочено изследване, преди да бъдат приети за даряване, за да се сведе до минимум вероятността донорът да предаде сериозни заболявания на детето. Въпреки нашия внимателен подбор и изследвания обаче, рискът от раждане на дете със заболяване не може да бъде елиминиран. Ако получите информация за някакво състояние, което може да е свързано с използването на донорска сперма от някой от нашите донори, вие сте длъжни незабавно да ни информирате. Това е, за да се гарантира безопасността и благосъстоянието на потенциалните деца, заченати от тях. Ние ще направим проучване с цел да се прецени, дали заболяването може или не може да бъде свързано с донора. След това ще напавим допълнително проучване за състоянието на донора и ще вземем решение, дали трябва да бъде блокиран за бъдещо използване.

    Ние сме тук да помогнем! Не сте сами!