Медия

Медия

МЦ „Афродита“: Бъдещето е при нас

Медицински център „Афродита“ е най-големият център за регенеративна медицина в България и един от най-големите на Балканите. Клиниката е в пряко сътрудничество с най-големите лаборатории в света и се смята за еквивалент на качество.

Медия

Kолко струва трансплантация на стволови клетки?

Важно е да се знае, че хемопоетичните клетки, които се изолират от кръвта на пъпната връв по време на раждане, имат огромно приложение в момента. Те са много по-лесно и евтино приложими за разлика от другите видове стволови клетки от костен мозък, периферна кръв.

Медия

МЦ „Афродита“ – 15 години успехи

Клиниката е лидер по успеваемост на инвитро процедури
Това е изборът на българските семейства, които искат да съхранят стволови клетки

Медия

Правилно хранене за успешно инвитро

Д-р Георги Станулов е сред най-известните специалисти по асистирана репродукция в България. Работил е дълги години в клиники в Австрия, Великобритания и Гърция. Той е

Медия

Често допускани грешки от пациентите при IVF стимулациите.

Често допускани грешки от пациентите при IVF стимулациите.

Съветите на Д-р Георги Станулов – един от най-добрите ин витро специалисти в България , част от екипа на Медицински Център Афродита- центърът с най-висока успеваемост по процент раждания от ин витро процедури, по официална статистика на Център Фонд за асистирана репродукция за последните 3 години.

Медия

Да предоставяш медицина от най-високо ниво!

Интервю на CEO на Медицински Център Афродита- Вили Пеева-Пападопулу. Благодарим на Forbes за поканата.https://bit.ly/37qbfy5 Време е да направим развитието на лидерството в медицината по различен