Самотни родители

Самотни родители

За много жени майчинството е избор, който се обмисля много внимателно и точният момент за тази стъпка е повлиян от много фактори. В съвременното общество все повече жени отлагат създаването на семейство до завършване на образование или развитие в кариерата. Успехите в обучението и работата обикновено дават солидна финансова основа, позволяваща на жените да проучат възможностите да станат родители извън традиционно приетата норма. Биологичният часовник е реалност за всички жени и тези, които са отложили раждането за по-късен етап, сега имат избор. Липсата на партньор вече не означава, че мечтата да имаш семейство е непостижима. С възможностите на асистираните репродуктивни технологии решението да станеш майка вече може да се осъществи.

Вътрематочната инсеминация с донорска сперма (IUI-D) е чудесна възможност за несемейните жени, които искат да имат собствено дете. Пациентките избират от банка за съхранение на сперма кой донор биха искали да използват. Достъпна е информацията за физическите характеристики на донорите, образование, професия и общо здраве.

В други случаи най-добрият метод на лечение може да бъде използването на донорски материал за ин витро оплождане.

И двата варианта дават отлични възможности за успех. Моля, свържете се с нас за по-подробна информация. В Медицински център „Афродита” можем да ви помогнем да създадете желаното от вас семейство.