Медицински Център Афродита публикува официални резултати на регенеративните диагностични процедури извършени през 2019 г.

Медицински Център Афродита публикува официални резултати на регенеративните диагностични процедури извършени през 2019 г.

 

МЦ Афродита с гордост съобщава, че за поредна година отчита отлични резултати в сферата на:

Репродуктивни процедури /ин витро/  61.9%   бременности, 45.23%  живо родени деца.

Пренатална диагностика/NIPT test/повече от  99.9% точни резултати.

По официални данни на ИАМН за 2019 г. МЦ Афродита – Future Health e категоричен избор на българските семейства в сферата на фамилното частно банкиране на стволови клетки.

Искаме да  благодарим на целия екип на МЦ Афродита за постигнатите изключителни резултати и положения труд, за професионално отношение и високата мотивация, с които работиха. Това беше от решаващо значение да успеем и  да предложим да предлагаме нашите услуги на висота и световно качество, но и на конкурентна цена за страната ни.

 Благодарности на нашите партньори и по специално Future Health UK , Future Health SWISS , Eurofince France , Illumina USA , MGenoma Group Rome за успешното  и професионално сътрудничество.

Ще продължим  да работим и да се стремим  да осигурим  най-високи стандарти, за  качество и сигурност в сферата на регенеративната медицина и диагностика, за бъдещите родители в България. Да поддържаме силна и стабилна фирмена култура на безкомпромисно високо ниво, да даваме загриженост и подкрепа към нашите клиенти.

Но над всичко, изказваме своите благодарности на българските семейства , които ни подкрепят през годините. Вашата обич ни дават сили, да продължим да се развиваме и да се стремим към нови постижения с единствената цел – здравето на българското семейство.